4.4.09

Dagens middag

Idag blev det kyckling till middag. Kyckling är bra! Det blev varsin kycklingfile med stekt bacon, auraost dip och sallad.

  • 1 kycklingfilé /person (jag hade färdigt marinerad)
  • 2 baconskivor/person
  • En stor bit auraost (blåmögelost)
  • En stor klick CF
  • Sallad
  • Tomat
  • Paprika
  • Gurka
  • Rödlök

Stek kycklingfilérna i smör och när de börjar bli klara steker du också baconet. Blanda smulad auraost i CF. Servera med sallad. MUMS!



Blir slött med inlägg här nu just. Som sagt så blev jag sjuk. Min kära J blev också sjuk. Stackarn vakna upp på onsdagen med 39,5 till feber. Men igår var han till jobbet igen. Själv är jag trött och slö till 100. Känner mig helt skum. Säkert dom där arma kolhydraterna som gjort mig såhär *tro*. Annars händer det inte så mycket heller. Förutom att några butiker öppnat i Vasa. Bl.a plantagen och Gina Tricot. Men också blomtorget har öppnat med nytt namn iår (förr blomgården). Så nu är det vår på riktigt! Blomgåren(torget) = vår!! :)

Från Plantagen har jag hittils köpt 2 buketter rosor, 2 orkidéer, 3 små krukor med narsisser, en krukros, en flaska näring, 2 påsar frön (tomat + chili)...







Jag var också till GT och kikade då de öppnade. Men jag orkade inte trängas med allt folk som köade. Satsar på att köpa kläder där nån annan gång. Men massa fint hittade jag nog där. Blir ju skoj nu då alla kommer att gå runt i samma kläder en tid framöver..

Igår var vi till Blomtorget och köpte lite mera frön. 2 sorters chili och en sorts tomat. Jag kommer nog att åka till Blomtorget i sommar, fast plantagen finns. Blomtorget(blomgården) hör liksom till sommaren. Visst S? :)

Idag har jag och J sått lite grödor också. Blev 2 sorters tomater (den större) och så blev det 3 sorters chilin. Får se om några(?) dagar när de börjar picka opp, hur många de blir. Av tomaterna kommer vi antagligen att ge bort några. Kan bli trångt med 12 st tomatplantor på en liten balkong ;)


30.3.09

Hög ferber...

Denna dam har fått en ordentlig förkylning med feber upp till 38,9 hittills. Har en hel del att blogga om. Men jag orkar inte just. Som jag hoppas att ni förstår. Jag återkommer då febern gett med sig och jag inte känner mig lika yr längre.

Pampasnationaldag var helt jätte skoj. Och jag fuskade med LCHF i dagarna fyra. Allt från hamburgare och pizza till sötsliskig cider... Och får se hur det blir idag. Om det bli och fortsätta fuska. Så man får någon mat i sig. Kanske lite blåbärssoppa och nyponkräm? :)