18.4.09

Just nu sitter jag hos Js en vän. De dricker öl och snackar teknik. Därför bloggar jag ;) Om en stund skall jag dra iväg till en klasskompis. Dit kommer också några av de andra klasskompisarna. Ska bli trevligt att träffa dem igen. Börjar bli en tid sedan man träffat några av dem. De skall fortsätta på krog sedan ikväll. Jag hoppar över denna gång. Blir inte att träffas så ofta nu längre. Några har redan tagit examen, största delen lämnade in sin aslutarbeten igår för bedömning, så finns det jag, som ännu inte vet vad jag skall skriva om ;) GR! Jag som vill börja jobba 100%.. Är sååå trött på skolan och allt vad det innebär.

Igår var min kära mamma till stan. Vi sprang runt i butiker från 13-19 ;) Bytet för min del blev en påskblomma (bridal crown) som var på+ specialpris på plantagen, 2€. Men jag kom också hem med en ny vår/höst jacka. En röd :) Jag är kär! Men också en rosa tunika från gina tricot fick följa med hem. Tack mamma!! :) Ni får bilder sedan imorron.

Datorn jag sitter vid nu (laptop) är väldigt liten och tangenterna sitter inte på "rätt" ställen, så ni får förlåta mig om det finns stavfel osv. Det är inte heller någorn rättstavning på den...


Daniela

16.4.09

Gr! + jobb

Skrev ju igår att jag skulle uppdatera med några inlägg. Gjorde jag det? Nej! Är så otroligt lat nu just. Så de riktigt stinker om mig! Får nog ta mig i kragen nu gällande bloggen. Sådär innan alla mina läsare försvinner för gått.

Idag skall jag i jobb. Jej! Pengar! Woho! Blir att jobba mellan 13.15-21.15. Skönt att tänka på annat mellan varven också.

Imorgon så kommer kanske min mamma hit till stan. Då är det shopping som står på schemat :)

Nu ska jag kika days klart innan jag gör mig klar för jobbet. Är alltför beroende av den dåliga såpan, men vad gör man?!


15.4.09

Idag ska jag skärpa mig, på många områden. Skall ta och skriva några inlägg här har jag tänkt. Men också ska ja ta itu med mina skolgrejer nu till 1000%. MÅSTE! Annars hinner jag inte få saker och ting skrivna tills skolan slutar (stänger dörrarna och personalen tar sommarledigt).. Och det måste jag hinna.

Har också en del att blogga om. Iaf sätta in lite bilder. Bl.a. på mina tomatplantor som bara växer och växer :)

I söndags så tog jag och J en 100km´s runde som premiärtur med MC:n :) Det var sååååå skööönt! Äntligen! Men lite fyrkantig kände man nog sig i baken efteråt. Bara att fortsätta så vänjer man sig. Det var massor med hojar ut i söndags. Så nu ÄR det vår!