28.4.09

Rena lakan

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så hade jag ett lakan i blöt i klorin idag. Men det hjälpte inte så mycket. Så jag slängde det i tvättmaskin med en stor skvätt galltvål och på 60 grader. Ut kom ett vitt lakan! Glädje! det funkade! Galltvål rockar! Synd bara att alla noppor lämnade kvar.

Så, nästa gång jag byter sängkläder skall jag göra samma sak med lakanet (fast då enbart galltvål) + resten av de gråa/rosa lakanen vi har i skåpet.

Stor klump i magen

Usch! Här sitter jag, vet inte vad jag skall skriva om i mitt lärdomsprov/slutarbete ännu, har några hemtenter att göra klara ännu osv. Mina klasskompisar (som inte blev klara redan till julen -08) har fått vitsord för sina LP:n idag. Och här sitter jag, med min klump som växer i magen. Jag skulle ju också kunna bli klar nu, få examen till sommaren. Men nej, då man inte tagit "tummen ur", så då sitter man här ännu med allt fanskap framför sig. Usch! De är så man vill börja gråta. Och den där tummen, ja den sitter långt inne den ännu. Blir så trött och arg på mig själv. Vill bara slippa den där skolan NU! Men inte går det ju snabbare på det viset som jag slöar. Som tur är så är jag inte den sista som blir klar (förhoppningsvis till julen -09) utan jag vet av 1 till (eller 2 egentligen , men ena är på mamma ledigt så henne räknar jag inte med nu) som får vänta lite till med examnespapper...

Var ska jag hitta ork, lust men framför allt MOTIVATION till allt som jag har framför mig??? Kan man köpa nån stans?! Har lust att bara gräva ner mig en stund och komma fram den dagen allt är gjort. Helst med en arbetsplats färdigt.. Synd bara att det inte går. Utan det är en själv som skall kämpa med allt. Den dagen det är gjort kommer det att vara sååå skönt! Men den dagen känns så otroligt lååååångt borta just nu..

*snyft snyft*


Simhall i wc

Iaf luktar det simhall i vårat wc. Med andra ord så håller jag på och bleker ett lakan. Ett vitt lakan som blivit grått, men bara på mitten. Det är en fin uppfinning med vita lakan. Speciallt då man som oftast har någon färg på täcköverdragen. Vi har röda, svarta (inte helt, bara mönster), blåa, ännu mera röda... Så hur skall lakanen hållas vita då?! Hoppas kloren hjälper.. Det känns så mycket fräschare med rena och VITA lakan istället för rena men GRÅA(eller svagt röda/rosa) lakan. Hur ser dina "vita" lakan ut?

26.4.09

Thai yoga massage

Jes! jag fick J övertalad! den 17 maj skall han och jag på en intensivkurs i Thai Yoga Massage. Vi (läs :jag) bestämde att det får blir vårt sätt att fira 6år tillsammans detta år. Istället för en middag på stan. Detta har man ju mera nytta av. Att få lära att ge varandra en avslappnande och stretchade massage. Lite orättvist skulle de ju vara om jag själv skulle åka dit och lära mig. Då skulle ju inte J kunna ge mig massage, om inte JAG skulle lära honom sedan. Och det ror jag inte skulle bli samma sak. Kursen är mellan 10-15 den 17 maj. Så om du befinner dig i Vasa, så kom med du också. Du kan anmäla dig på Wasa yoga centers sida via mail.




Hittade två klipp på en blogg. Dessa beskriver stenålderskosten. Vilket är rätt nära LCHF. Kolla in dem och förstå logiken med att äta naturligt (mycket fett och protein).

Kom ihåg att LCHF förespråkar inte frukt och grönsaker i stora mängder, speciellt inte underjordiska grönsaker, eftersom de också höjder på ditt blodsocker.

Maten:




Träningen: