24.7.09

Förstår inte..

Jag förstår inte varför datorerna på jobbet vägrar att "bulicera" alla mina radbyten/styckesindelning i mina inlägg!?!? Ser ju så fult ut nu. Men ni kanske kan läsa iaf ;)
Daniela

Vet inte vad denna sommar gjort med mig. Är så lat så jag inte ens får ett inlögg skrivet här. Men ibland får man vara lat. Mina dagar går just nu ut på att jobba samt att fundera över slutarbetet.
Förra veckan köpte jag en kana att skölja näsan med. Spännande! Första gången hade jag lite för kallt vatten och då kändes det som jag skulle drukna. Men de andra gångerna jag använt mig av den har det gått bättre. Tycker nog det känns bättre i nosen efter att man använt den. Får se hur länge jag använder den... Sådär innan den står och börjar samla dam i nått skåp. Sådär som spikmattan. Den har jag inte använt mig av på lääänge. Borde börja använda den nu igen. För den är ju så skön!
Just nu sitter jag på jobbety. Vakra natt 3/4. J har fått semester och ska ha det nu i 4v. Själv har jag 2v jobb ännu. Sedan blir det att semstra lite tillsammans.
J köpte en båt här förra veckan. Han och hans pappa var över till Ö-vik efter en. For på fredag och kom hem på söndag. Idag (torsdag) var jag ut på min första segeltur någonsin. Roligt fast det blåste väääldigt sakta. Blir kul att känna på sedan någon annan dag då det är kraftigare vindar. Ifall man blir sjösjuk ;) Tror det blir att göra en liten medicinväska att ha i båten, den skall innehålla sjösjukepiller :P
jag skall nog ta kort av båten sen då vi får den på ett sådant ställe att jag kan ta kort av den. Just nu så är den vid villan en bit ut. Lite för grunt vid bryggan. Så nu får vi åka motorbåt innan vi kommer till segelbåten. Snart skallen den flyttas til Seglis på Vasklot, Vasa. Vi har pynjat med den nu några kvällar. Delarna av trä (som är ute) har blivit så gråa och lacken har flagnat under des senatse åren så vi har tagit loss dem och slipat, oljat och lackat. Som nytt! Allt bllir så fint. J har också pynjat med elen och satt nya lanternor på den samt lite annat el-arbete.. Fråga inte vad! ;) Det blir nog bra sedan då allt är pynjat klart samt att jag har köpt saker dit som behövs. Lite mat och lådor och allt vad som nu behövs. Ifall någon undar vad det är för båt vi köpt så är det en Albin Vega 27fot.. googla så hittar du bilder.
Daniela