18.9.09

Trogna läsare

Ser att jag har trogna läsare, ca. 10 besökare/ dag. Inte illa för att inte ha skrivit något på snart 2 månader. Säkert bara för att jag skriver ett inlägg nu så kommer igen att läsa bloggen på ett par dagar. Mitt blogghumör har legat på bottennivå nu en tid. Det har nog funnits saker att skriva om, men det har bara inte blivit av. Förlåt! Men kanske man skulle ta nya tag nu med nya krafter. Men kanske ändå inte 4inlägg/dag som jag skrev i början.
Just nu sitter jag på jobbet och jobbar natt 4/4. Ni får tacka min arbetskollega för att jag skriver nu. När jag sa att det är snart 2 månader sedan jag skrivit något sist så sa hon att "men då börjar det vara dax att skriva ett då". Så nu går jag det. Skall försöka att inte vänta så länge innan jag skriver nästa.
Bara jag har tid och ork ska jag sätta upp några bilder här. Bl.a. på en bukett som jag fångade på ett bröllop 8 augusti. Min andra bukett ;) Så något bröllop blir det inte ännu. 3e gången gillt kanske? :)
I helgen blir det att ta upp båten för vinterförvaring. Blir talko på lördag från klockan 10. Så blir att stiga upp lite tidigare då. Usch! vill ju sova då det är helg. Efter det bär det väl av söderut till föräldrana. Och på söndag ska vi göra att besök till farmor. Länge sedan man har träffat henne. Synd att man bor så långt borta. Tur att det finns telefon!
Nu skall jag fortsätta med mitt nattarbete. Men vi "hörs"!
♥ Daniela