9.7.09

Tvålar x 5

Idag hade de ännu rea på Yves Rocher i stan. Butiken stänger dörrarna den 25.07 eller när det nu är. 20år på nacken och nu slutar de (i stan, annars finns de ju kvar). Så allt i butiken var på -50%. Fanns nog en del kvar. För mig blev det bara tvål i fem olika dofter. Totalt blev det 10,45€. Så nu har jag ducshtvål för en tid framöver.




8.7.09

Pentik

Glömde att sätta in en bild på presenten jag och J fick av farmor då hon var hit förra onsdagen. Jag valde den själv då vi var vid pentik. Så då valde jag en löpare samt en handduk till köket. Bra då man får välja lite då man vet vad man har och vad man behöver. Det var en liten present till hemmet för att hon var på besök för första gången till denna lägenhet. Blir inte så ofta som man har besök av henne. Hon bor över 100km söderut så för henne blir det en lång bilresa. Men jag hoppas hon kan komma snart igen :)





Min rosa pärla!

I förrgår fick jag ÄNTLIGEN min nya mc-hjälm! Som jag har väntat. Väntetiden från början var 2v. Innan jag fick den blev det 2,5 MÅN! Men nu har jag den. Den var tydligen så pop i år att fabriken inte hann med. Så sa de iaf vid butiken... hur det är är ju en annan femma. Nu gäller det bara att hinna åka ut på en provtur då. För att se hur pass den tar bort ljudet. den gamla har varit VÄLDIGT högljudd kan jag säga.. Kan inte bli värre. Men den hade ju några år på nacken den också. Jag har använt den nu 7 somrar (om man räknar med denna) och innan de va den redan gammal. Men nu har jag en helt egen och NY! :)



Pioner ♥

Dessa fina pioner fick jag av en vakar kompis då jag jobba senaste natt (natten till måndag). Natten innan hade vi diskuterat bl.a. blommor. Så då kom hon med dessa natten efter. Så nu står de på bordet i vardagsrummet och sprider lite rosa sommar glädje :)




Tigern goes REA!

Förra veckan hade jag min mamma, pappa, lillebror och farmor hit på besök. Vi spenderade heela långa dagen på stan. Som tur var det rea i stan och man hade verkligen RÅD att handla det man hittade.

Först var jag till CipCap och hittade mina skor som jag hade spanat in fö länga sedan på -50% och det fanns några nummror kvar av de bruna. Av de svarta fanns det bara ett par kvar. Som ur ville jag ha bruna och min nummer fanns! Glädjen var stor! De har redan givit mig blåsor på tårna ;)


Efter det gick jag till Mode Maja med mamma och farmor. Farmor var också på jakt efter kläder till det bröllop vi ska på, 080809. Jag hittade min dröm-sommarklänning på -40%, den blev NÄSTAN 18€ ;) Vilken tur man kan ha. jag hittade också en bolero/jacka men den var fullpris. Som tur finns VILAs egna butik i stan också. Så jag gick dit och hittade samma bolera/jacka på -50%. Och en liten hop med armband fick också följa med hem,de var på -70%. Boleron/jackan är mycket snyggare då den är på än då den ligger på en säng...



Klänningen i sin helhet ♥ Men platt ;)



På H&M hittade jag lite på REAn också. ÄNTLIGEN har H&M tagit in BHar som är i större modell! Det kan nog hända att de redan funnits en tid. Men jag har inte sett det eftersom jag inte kollat tidigare. Men nu har jag också möjlighet att köpa BHar för 5€, som "alla" andra *glad*
En solklänning blev det också.


Som jag har sökt! I flera år har jag sökt en bikini åt mig. Men ingen som passat, förrens NU! Jag hittade en super snygg bikini vid Seppälä. Tyvärr var inte den på rea. Men det skiter jag i, jag hittade ju en!


På KICKS fanns det en mascara som jag läst bra om på nätet. FIBERWIG. Den håller verkligen vad den lovar. J frågade av mig om jag köpt lösögonfransar ;) Så långa blev de. Utan att ljuga så fick jag ögonfransarna 5mm längre efter lite arbete. Och den lossnar med enbart varmt vatten. Verligen värt sina 20€. Pröva!



En snabb, god och enkel sallad gör man lätt på


  • Isbergssallad
  • Paprika
  • Tomat
  • Varmrökt lax
  • CF
  • Majo
  • Lemondill (eller tex. citronpeppar)
  • Lime

Gör en vanlig grundsallad. Sätt på en hel del rensad varmrökt lax. Häll över en dressing gjord på cf, majo och kryddor. Dekorer med en lime (som du sedan pressar på hela härligheten).


För en tid satte jag upp lite smått och gott med jordgubbar. Tänkte sätta upp en till bild på något gott som jag ätit.

  • Grekisk yoghurt
  • Vispgrädde
  • Kvarg (kesella?)
  • Jordgubbar
  • Lime

Blanda grekisk yoghurt, kvarg och grädde så det blir passligt tjokt och smaken är bra. Smaka av med lime saft och ev. lite stevia (eller annat sötningsmedel). Servera med jordgubbar och raspat limeskal. MUMS!




Räddningen

Idag kom paketet jag väntat på. Det innehöll lösningen på min lathet (dock bara då gäller bloggen). Nämligen en usb-hub! Nu kan ja ha min kortläsare ikopplad hela tiden och behöver inte dona bakom datorn. Skönt! Nu går det mycket enklare att ladda upp bilder och uppdatera här. Nu finns det inga ursäkter mera! :D