4.6.09

De senaste dagarna har sett ur såhär för mig:
  • Vakna 14 tiden
  • Slöa/ vara skittrött och äta nått
  • Äta nått senast 16.00
  • Slöa lite till
  • Yoga 18-20
  • Jobba 21-07
  • Sova 8 tiden - 14 tiden
Inatt får jag sova hemma och inte vara på jobb! Jej! Ska bli skönt att få sova då det är mörkt och att ha en J bredvid sig som håller om en. Inte lika skönt att sova på dagen. Ljust, skrikande ungar som leker ute på gården, VARMT, gräsklipparljud, lite mera LJUST...

Yogan jag har varit på nu 4 kvällar på raken har varit jätte skön. Men jisses vad limin man kan vara! Man har nog använt sig av muskler man inte använder sig av alltför ofta. Imorgon blir det sista passet på denna intesnsivkurs.

Inatt då jag jobbade så såg jag lista om hur jag jobbar över midsommar. Vaka freda kväll - måndag morgon. så jag vet nog vad jak skall göra över midsommar ;) Men jag gissade det. Dels för att jag är sommarvikarie med också för att jag var ledig 4 dagar över midsommar ifjol (lillebror blev konfirmerad = mamma behövde hjälp). Trivs jätte bra med att vaka. Inte jobbigt som man kan tro av rubriken till detta inlägg. Där syftade jag bara på att jag har jobbat nattetid :P


1.6.09

Idag är det juni! Jisses vad tiden går fort! Det var ju just jul.. Så idag börjar jag sommarjobba sådär på riktigt. Inte bara hoppa in lite här och där som jag gjort nu tidigare. Blir att vaka 3 nätter nu på direkten. Ser framemot det jätte mycket. Så, på torsdag morgon har jag jobbat klart för denna vecka.

Ikväll skall jag och en kompis på yoga. Eller rättare sagt hela denna vecka! Måndag - fredag , 18-20, intensiv kurs i yoga. Ska bli såå skönt och roligt! Men jag är lite nervös för hur mitt skinn i nacken och på axlarna skall reagera. Är röd som en kräfta efter helgens fina väder. Svider som bara tusan av sömmar i kläderna. Så att stå uppåner på axlarna, hmm. Men nog skall det väl gå bra.

Skönt med sommar, äntligen!