29.5.09

Idag blev stor del av min klass som sagt klar. Kändes lite pissigt :P De var på första våningen och fick papper samtidigt som jag satt i en datasal på tredje våningen och printade ut en hemtent för inlämning. Jej! Efter det for jag till stan och shoppade en del kläder åt mig. Det blev man ju glad av ifa :)

Kläder som fick följa med hem:

Ett vitt linne med spets upptill där bak, ett vitt och
rosarandigt lite längre linne samt shorts.
Äntligen har jag hittat ett par snygga shorts som ser ut för något,
som jag letat!!
Allt detta från GonaTricot



På H&M hittade jag nya kläder till yogan.
Ett ljust rosa linne och svarta byxor.
Bena på byxorna är nog lika långa fest de ser lite olika ut på bilden.


Från H&M fick det också följa lite smågrejs med hem.
Lite vardags-ögonskugga, en puderborste samt en
hel hop med hårsnoddar.
Tänkt att dessa snoddar ALLTID har en tendens
att försvinna eller gå sönder?!



På CipCap hittade jag ett par crocs ballerina.
Jätte sköna!
Kommer att börja använde dem jämt!



Jag har också kommit mig en period nu då jag fuskar med mitt LCHF.andet lite nu som då. Inte alla dagar. Men nån dag nu som då så slinker det ner lite godsaker som gör min kropp i obalans. Som nu ikväll, jag och J var till J´s en vän, där åt vi Ben& Jerry´s glass (2 sorter t.o.m.!) + en lakritspipa. Men GOTT! var det iaf! Så de så! Imorgon blir det antagligen att fuska IGEN! Då ska vi fira svärfar som fyller på måndag. Kanske man tar en liiiiiten bit tårta. Skumt att det går så bra att äta bra höst, vinter och vår. Men när det kommer till sommaren. Då skiter det sig. Underligt! Men det finns ju så massa gått att mumsa på då. Glassmonster som jag alltid varit! Men om kroppen börjar säga ifrån på skarpen så blir det väl nog bara att lyda och försöka skippa allt det sötsliskiga... Och äta sig mätt på massa gott från grillen ihop med goda gräddiga/ krämiga såser :) Som det heller inte är något fel på. Tvärtemot så njuuuter jag av den maten. Men allt det "förbjudna" lockar också ibland. Men kvällens glass kändes nog en aningen för söt mot slutet.

Imorgon blir det att åka till villan från morgonen. Där skall då kalasas fram till 15 tiden. J dejurerar fram till 15.00 (nåbar på telefon då det är EU-val) så efter det åker vi söderut till mina föräldrar. Där ska vi övernatta till söndagen.

Tänka sig! Imorgon går lillebror ut högstadiet! Lillplutten har blivit stor! Hjälp! vart far tiden?! Får se vart han flyttar till hösten. Antingen fortsätter han bo med mamma och pappa 3år till eller så flyttar han hit till "storstan" (80km norrut) och börjar bo på internat... Men lillplutten är nog inte så liten mera. Senaste året har han vuxit förbi mig MASSOR! Blir numera kallad "lillasyster" av honom. MORR! :P

Men nu skall vi natta så vi orkar stiga upp imorgon! Sköt om er och njut av det fina vädret som "lovas" tills imorgon! Jag ska iaf SOLA!

Godnatt!!

(Vad långt det blev idag ;) )



28.5.09

Mitt nya beroende

En vän till mig tipsade via sin blogg om vitlöksklyftor. Har länge sökt inlagda vitlöksklyftor som är goda. De jag prövat hittills så har smakat för mycket vinäger. Men dessa, NAM! Nu är de en del av alla mina måltider, förutom frukosten. Tack S för tipset!! :) De finns med chilismak också, men dessa är godare.


God sallad

Förra veckan gjorde jag en sallad som var såå god!

  • Isbergssallad
  • Tomat
  • Paprika
  • Gurka
  • Parmaskinka (eller annan lufttorkad skinka)
  • Parmesanost
  • Mozzarella
  • Inlagda vitlöksklyftor
  • Olja av lagen
Dela allt i rätt stora bitar i en djup tallrik. Ringla över lite av den goda oljan som vitlöken ligger i. NJUT!

Kan det bli enklare och godare?!


Usch å fy på mig! Såhär får man ju bara inte göra! Ni ser ju själva hur länge sen det är sedan jag har skrivit något här. Men läsare har jag haft iaf ;) Tack till er som orkat kika in trots att INGET har hänt här. På snart 2v! Hoho med mig också! Skärpning!


Är så stolt och glad över min kära sambo, J, har har fått fast jobb! Han har redan skvallrat åt sina vänner så då skriver jag om det här också :P Skönt att veta nu att vi kommer att ha pengar varje månad framöver. Inte bara "tills kontraktet går ut och hoppas på förlängning" utan verkligen FRAMÖVER! :)

Jag vill också ha sådana där vuxenpoäng ju! Men den dagen kommer väl, antar jag. Har ju inte ens skolan klar själv heller. Men nu vet jag tom. vad jag skall skriva om i mitt slutarbete. Så nu blir det att låna böcker och börja läsa och skriv som ett tok. Imorgon blir mina klasskompisar klara, sådär btw. Igen! (förra gången var det väl 5st som blev klara till julen). Nu är de väl 12-15 som blir klara.. Men jag är nu inte ensam om att inte bli klar nu. Det känns ju lite bättre iaf. Skulle kännas en aningen pissigt att va sist. Jag var till skolan och diskuterade med mina två handledare idag och vi kom fram till ett helt bra tema för mig att skriva om. Blir spännande :) Hoppas man bara sen hittar några passliga intervjuoffer som är frivilliga att ställa upp.

Idag fick jag ett paket på posten också. Skickade in en beställning till dermosil förra veckan. Idag kom postgubben och ringde på dörren med ett stoooort paket i famnen. På med nimmari (namnunderskrift). Idag satte jag in en till beställning eftersom deras bonusproduktssystem är dåligt. Man får första bonusgåvan vid 50€ och nästa vid 125, 200, 300... Min beställning skulle ha blivit just över 260€, dvs. långt kvar till 300. Så smart som man är delar man upp beställningen på 2 beställningar, 200€ + 66€. Då blir det ju en extra bonusgåva :) Så det paketet kommer antagligen i mitten av nästa vecka. Hoppas jag vaknar då när gubben ringer på dörren. Skall nämligen börja jobba på måndag kväll fram till torsdag morgon. Så den tiden gubben ringer på dörren kommer jag antagligen att sova min törnrosasömn.

Det stooora paketet :)



Alla de grejer som fanns där inuti:



Mina saker jag fick/köpte:


Fick en liten extra överrasknings sak också. Ni ser den lilla burken. Den innehåller mun & hals kosttillskott. Hade tänkt beställa en sån burk för de lär vara bra mot förkylning. Men jag hoppade över dem. Men så fick jag en burk iaf som var försedd med en lapp som det stod "TEST" på. Och det passade ju bra. För igår så började jag känna mig "tjock" i halsen - förkylning på g? Så nu har jag kurerat mig med några tabletter samt en påse finrexin.

Jag rekommenderar produkterna från dermosil jätte mycket. Lätt att beställa hemifrån, billiga och bra produkter. Och dessutom innehåller de inga mineraloljor! Använder mig bara av deras produlter numera. Allt från tvålar till smink. Och nu tydligen också tabletter som hjälper(?) vid förkylning ;)