25.6.09

Jag har börjat lyssna på radio via nätet där stor del av Sveriges radio kanaler är samlade. Och iland så lyssnar jag på Lugna Favorier. En låt som spelas ofta där så är James Blunt, you're beautiful. Men varje gång jag hör den så hör jag en annan låt istället.



En annan låt som jag också "ser" framför mig varje gång jag hör den på radio är Natalie Imbruglia, Torn.



Båda är gamla. Men varje gång jag hör dem så ser jag här denna version istället.

Har du några låtar som du förknippar med andra klipp/framträdanden?


Detta väder har det spåtts att bli i helgen. Det ena är hemma och det andra så är dit söderut. Fast det är lite föör lång söderut. Mina föräldrar bor ju i Närpes (ca. 20km norrut från k-stad).

Vasa


Kristinestad


Men det har pratats om uppe mot 30grader på söndag! :D OJ vad jag skall sola! Blir att packa med solskydd + kylbalsam ;)


Mitt lilla paket..

Jag visade ju för en tid sedan mitt stora paket då det hade kommit på posten. Men jag visade aldrig det lilla paketet då det hade kommit. Däri kom min en ny favorit. En body lotion som är helt underbar! Jag rekommenderar den varmt åt alla. Den doftar såå ljuvligt av blod apelsin samt att min hy diggar den. Man blir mjuk och dessutom drar den in i huden SNABBT. Kärlek vid första kontakten.

Hårmasken som är i den vita buken är också en favorit sedan länge. Håret blir mjukt som bara den och lättkammat. Har man i den medan man badar bastu blir det ännu bättre.

Beställ på dermosils hemsida.


Måste bara visa en bild på mina liljekonvaljer. Bilden hade jag redan på datorn. Skulle annars inte ha orkat föra över den nu. Men nu då den en gång är inne så kan ni få se den.

För några veckor sedan var jag och plockade liljekonvaljer en liten bit från vårt. Helt vid vägen. Man såg nog att andra också plockat där men för det fanns det MASSOR med blommor kvar. Ett helt hav. Folk glodde på mig då jag stod där vin vägkanten med rumpan i vädret och plockade blommor. När jag var klar kom det två äldre damer på varsin cykel. De tittade lite på mig och sedan på vägkanten. Jag tror de stannade och plockade med sig lite liljekonvaljer.

Jag hittade också en vit syren på vägen hem. den stod tillsammans men några andra buskar. Tror det har varit ett hus där tidigare. Men nu var det bar tomt där. Mitt i allt. Bland träd och buskar. Så jag tog hem en stor bukett med syrener också. Men de hamnade inte på någon bild.

Jag har nog tänkt gå och plocka mera liljekonvaljer. Men det har bara inte blivit av. Och jag gissar att de har blommat klart för detta år nu. Eller?


♥ Liljekonvaljer ♥





Gästbok ->

Som ni ser så har jag ju en gästbok i spalten till höger. Den fungerar nog ännu. Antar jag? Pröva! ;)

Inatt drömde jag att jag uppdaterade min blogg. Tydligen var det en sanndröm ;)

Hra varit så otroligt slö att uppdatera min blogg nu på sistone. Blir bara värre och värre. Men nu ska ja FÖRSÖKA ta mig i kragen. Sådär så jag inte tappar ALLA läsare.

Jag har ännu inte skaffat nån delare till mina usb problem. J skall nog beställa lite dataprylar snart så då ska han beställa en åt mig. Så slipper jag krypa bakom datorn varje gång jag skall ladda upp bilder. Jej! *göra vågen* Bara hab beställer nån gång...

Annars så har jag vakat över midsommar. Då åt vi gott! Jag hade gjort en chokladkaka (pudding?) med jordgubbar och vispad grädde till. Jag hade även med lite oliver, ostar, parmaskinka m.m. Hon ena som jag vakade med hade gjort en jätte god sallad med kallrökt lax och ägg. Till det en super god räkröra :)

Denna vecka har jag fuskat med maten som bara den! Och det märks! Men tack och lov inte på vågen. Bara min mage som protesterar. och så kände jag av ett blodsocker fall för rösta gången sedan oktober igår. USCH! Men, på måndag ska jag skärpa till mig! Jag lovar! Mår så mycket bättre utan kolhydrater.

I söndags blev J ett år äldre. Så i tisdags firade vid honom med hans vänner. Hans föräldrar samt mormor kommer hit nästa vecka. Då ska jag baka en tårta. Men den ska jag inte smaka av *bestämma*

Senare idag ska jag åka och hälsa på min finska kompis. Öva på min svenska samt hennes svenska. Tycker jag börjar behärska det "främmande" språket lite bättre nu. Inte hela felfritt eller smärtfritt men jag VÅGAR :) *nöjd* Sedan efter det ska jag i jobb. Skall jobba kväll nu för en gpngs skull. Lite ovant att åka till jobbet mitt på dgaen bara. Och imorron, måndag och tisdag jobbar jag morgon. SKUMT! Kommer att kännas helt mysko att åka till jobbet till den tiden. Men snart börjar nog mitt vak igen. Nästa torsdag (?). Men sköt att ha ledigt nu över helgen då det skall vara fint väder. Vi skall då åka söderut till mina föräldrar. Skulle vara skönt att åka till villan (sommarstugan) men vi har redan lovat att åka söderut. Men det kommer nog flera soliga dagar denna sommar, antar jag. Så då får vi åka till villan.

Ni får lite bilder sedan då jag fått en delare till mina usb-mojänger *lat* :)