12.3.09

Men hallåå?

Här är jag snäll och försöker variera mina inlägg lite. Inte allt för många mat-inlägg utan och en del annat också. Men INGEN som orkar kommenterar nått..? Vad skall jag skriva om för att ni skall orka kommentera? Känns lite som att bara skriva i tomma intet.. Ser ju att folk är inne men inget mera än de.. Det är fortfarande några få som skriver NÅN gång.. TACK! Till er!

6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Har du julgranslådan framme än? Ha ha!

Jag håller med dig angående kommentarer (det var därför jag gjorde en omröstning på min blogg). Känns tråkigt att så många läser man aldrig kommenterar... :-(

Västgötskan sa...

Glömde ju säga; URTJUSIG bakgrund! :-)

Daniela sa...

Den åkte just den i källaren! *duktig* ;) Fast jag tog nog en liten funderare. Det är ju snart midsommar, och då är det ju bara ett halvt år igen tills den ska fram ;)

Tack! Jag hittade den på en sida som har bakgrunder "att tas" ;)

Anonym sa...

Hej! Nu kände jag mig ju tvungen att skicka iväg en kommentar. ;) Läser här dagligen, såg din blogg genom lchf-tråden på FL. Gillar bloggen till max! Jag ska bättra mig på att kommentera, vet att det är trist att inte få några kommentarer..

Daniela sa...

Pethra: Tack! Roligt att höra! Det inspirerar en att höra sånt :)

Tyvärr blir det inte LCHF-recept varje dag nu. När man har hållit på i 5månader så börjar man göra många rätter om igen ;)

alegni sa...

*vinkar*
jag gillar att läsa om maten du äter o att inspireras av dina recept :)