19.2.09
Idag får ni ingen bild på min middag. Såg bara grått och tråkigt ut. Men det var gott! Jag gjorde kycklingfile i auraost- och champinjon sås.
- 1 kycklingfile / person
- Schalottenlök
- Champinjoner
- Grädde
- Auraost (blåmögelost)
- Smör
Stek kycklingen i rikligt med smör. Ta kycklingen ur stekpannan eller flytta den åt sidan (beroende på storleken på din stekpanna). Skiva champinjonerna och sätt i stekpannan. Fyll på med mera smör vid behov. Låt fräsa en stund. Hacka löken och sätt den i pannan. Stek ytterligare en stund. Häll grädde i stekpannan tillsammans med allt och låt koka upp. Smula i auraost enligt smak och låt smälta. Låt dra en stund så att kycklingen får lite sälta. Men koka inte, det kan skära sig. Njut!
Subscribe to:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar