30.1.09

Shopping och jobba natt

Inatt jobbar jag. 21-07. Gillar att vaka. Skulle kunna vaka mera än vad jag gör. Men det blir ju rätt lite då man bara hoppar in som vikarie. Men lite småkusligt där jag sitter just nu. Lamporna ovanför mig blinkar lite nusom då.. Spraka till ordentligt första gången de blinkade. Man blir lätt skrämd i en stor byggnad då man är lite ensam.
Har inte så mycket att skriva om just nu. Men imorgon (senare idag) kommer jag att skriva en del. Var nämligen på lite shopping idag. Köpte bl.a. luite blommor, en stavmixer och en äggkokare. Bra att ha nu när man äter mycket ägg. Skulle köpa tulpaner idag också. Men dom som fans i butiken såg lessna ut så jag ides inte köpa dem. Och i en annan butik var de slut. Jag som ville piffa upp hemma med lite blommor idag (snitt blommor). Men, får åka och se imorgon om dom har fått in mera. Tänkte jag skulle köpa ranukler också. Vet någon vad de brukar kosta? Har aldrig köpt tidigare man tänkte gör det nu. Dom är ju så fina!
På lördag ska vi på kalas. Vår gudsons storebror har fyllt 3år. Så nu ska de firas. Får se vad man skall köpa för present. Har ni några tips?
Skönt att jag inte behöver läsa på finska tent inatt och ännu skönar att jag vet att jag inte behöver fara till skolan och skriva den efter jobbet imorron.

Sandra: Mina "ärtor på tråd" vill ingenting! Jag satte en påse över den när den var nyplanterad men den vill inte :( Nästan alla "ärtor" har torkat bort. FAST jorden är fuktig/våt. 3:e gången gillt kanske? ;)
Daniela

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tulpaner hittar du i gårdsbutiken vid YA, före detta svenska yrkesinstitutet i Gamla Vasa. Billiga är de också, och håller länge! (odlade där vid skolan). 3,50 för 10 st.

Det är ju inte riktigt säsong för att ta skott och plantera blommor nu, så det kan ju bero på det. Vi kan vänta en månad ungefär och så går det kanske bättre då det är ljusare :)

Daniela sa...

Kanske man skulle ta sig en tur dit och se vad ni har :)