19.1.09
Idag var jag till butiken och konstaterade att det är måndag morgon man borde åka och köpa billig mat. Det fanns MASSOR med produkter som det stod -30% på. Kött i olika valörer, kyckling, fisk osv. Även grädden var på -30% idag IGEN ;-) Och om man vill kan man ju slänga den i frysen och använda den när man gör sås. Men kanske inte om man skall vispa den.. Så jag köpte en grisinnerfilé på "rea" och 3 gräddpaket (men bara 2dl`s denna gång, 5dl va normalpris).
Dagens middag består då alltså av grisinnerfilé (färdig marinerad), blomkålsmos, creme bonjour soltorkadtomat och parika.
Filén stekte jag och slängde in i ugnen.
Blokålsmos:
Dagens middag består då alltså av grisinnerfilé (färdig marinerad), blomkålsmos, creme bonjour soltorkadtomat och parika.
Filén stekte jag och slängde in i ugnen.
Blokålsmos:
- lite mera än 1dl grädde
- ett litet huvud blomkål
- herbamare
- (smör också om man vill)
Koka blomkålen i grädden. Mosa sönder med en potatisstöt och salta.
Servera med köttet och det övriga. Njut!
Servera med köttet och det övriga. Njut!
Subscribe to:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar