20.1.09

Kvälls mums

Idag blev jag snål på pannacotta IGEN! :D Och vad hade jag i kylen?! JO, en gräddburk som går ut idag. Så jag gjorde pannacotta med hallon och boysenbär ovanpå . Och den var sååå god!

Pannacotta med bär:

  • 2 gelatinblad
  • 3dl grädde
  • En gnutta vaniljsocker
  • Stevia
  • Hallon
  • Boysenbär
Blötlägg gelatinbladen. Koka upp grädden och smaksätt med vaniljsockret (tog bara lite så att socker mängden inte skulle bli så stor) och stevia. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och låt dem smälta i gräddblandningen. Häll upp i glas eller efterrättsskålar. Låt stelna i 1-2h (beror på hur kallt det är där du har det. Jag hade på balkongen). Servera med tinade hallon och boysenbär.

Du kan naturligtvis servera med dina favorit bär (eller frukter för de som äter det). NJUT!!



0 kommentarer: