12.2.09

Hallå?!

Jag har i snitt 26 besökare /dag. Men typ ingen som kommenterar eller skriver i min gb. Det är några stycken som kommenterar. TACK! Men ni andra. Skärpning! :) Det har snart varit 80 besök i min gb men bara 16 inlägg.. Och några av dem är tom. mina egna. Hoho med er då! Tycker ni kunde ta och presentera er lite nu. Antingen genom att kommentera nått inlägg eller att skriva i min gb. Det tar inte många sekunder. Och det skulle göra mig jätte glad!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Faktum är väl, att jag inte är så matintresserad egentligen... Fastän det låter gott det mesta du skriver om ;) Jag önskar mera allmänna bloggar om hur dåligt KELA funkar ;P

Daniela sa...

Sandra: Men jag vet ju att du läser min blogg ;) Hum, kanske borde skriva lite mera "vardag" då också eller? :) Bara det att det inte händer nått jätte spännande i mitt liv nu just :P

Marie sa...

Hejsan, kul att du ville vara med i min utlottning. LYCKA TILL!

Mysig blogg du har, kommer gärna på besök igen. Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll

// Marie

Gomsie sa...

Hej! Jag har ganska nyligen hittat din blogg och tittar in lite nu och då.. Trevligt att läsa lite mera om ditt liv! Kraam!

Fisken Svea sa...

Jag läser, jag dreglar åt dina bilder, men jag är lite dålig på att kommentera så ofta... =)

Daniel Neuman sa...

Jag läser ju inte allting så noga men de e ju intressant att läsa hur det går med slutarbete och annat :)

Anonym sa...

Jag är oxå dålig på att kommentera fast jag läser ganska ofta. Men då det är så "tungt" att kommentera då de frågar efter ord samt namn att det tar så lång tid:P tycker om dina mattips men önskar oxå mera vardagliga inlägg som vad du sett på stan:P (syftar på inlägget med bilbältet) haha!:)

alegni sa...

jag läser varje dag :)